Particulieren

Jan Pepels Tuinaanleg is een hovenier die zijn ruime ervaring gebruikt om op een creatieve wijze tuinen aan te leggen.

Toch vinden wij onszelf een beetje bijzonder op een manier die voor de particuliere tuinbezitter erg aantrekkelijk kan zijn.

Door zelf mee te werken kunt u namelijk behoorlijk besparen op de kosten. Daarnaast wordt ook het onderhoud van alle soorten tuinen op vakbekwame wijze verzorgd. Zonder dikdoenerij en op basis van vriendelijke tarieven. In die zin dus "gewoon".

Tweemaal per jaar of op afroep

U heeft best tijd om in de tuin te werken. U doet dat ook regelmatig en heeft er plezier in. De meeste werkzaamheden voert u gewoon zelf uit.

Toch zijn er zaken die u liever aan een vakman overlaat. U vindt het belangrijk dat het werk aan de tuin vakkundig wordt uitgevoerd en dat u op een professional kunt terugvallen wanneer u zelf niet weet wat er nodig is en hoe sommige dingen gedaan moeten worden.

Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Tweemaal per jaar in het voorjaar en in het najaar hebben we contact met elkaar. In overleg met u voeren we dan de belangrijkste werkzaamheden met u uit. In het kort komt het er op neer dat wij dan de belangrijkste snoeiwerkzaamheden voor u doen en daarnaast is er zeker ook aandacht voor de bemestingstoestand van uw tuin. Ook andere zaken kunnen zo in overleg met u worden uitgevoerd.

U kunt ook zelf bepalen wanneer u ons nodig heeft. Het initiatief ligt geheel bij u. U neemt recent contact met ons op en wij komen op afspraak in uw tuin werken.

Deze werkzaamheden zijn wat lastiger op jaarbasis te bepalen en daarom voeren wij dit uit op basis van nacalculatie waarbij u altijd gespecificeerde facturen ontvangt.

Maandelijks onderhoud

U heeft het druk. Toch heeft de tuin uw hoogste prioriteit. Uw tuin is voor u immers een rustpunt. Alleen komt u niet aan alle werkzaamheden toe.

U werkt af en toe in de tuin maar alle werken zelf uitvoeren, is voor u te veel. Terwijl u de tuin zo belangrijk vindt.

Als een van voorgaande situaties toepasselijk zijn voor u, kunnen wij voor u de tuin het gehele jaar perfect laten uitzien. U maakt met ons afspraken over de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Wij zorgen vervolgens dat dit werk perfect op tijd gebeurt op een maandelijkse frequentie.

U heeft zodoende de garantie dat alles op het juiste moment vakkundig wordt uitgevoerd.

Het is zeer goed mogelijk om met u van tevoren een duidelijke prijsafspraak te maken over de kosten op jaarbasis.

top